skip_to_content

Battery Machines

HiKOKI-akkukoneet on suunniteltu ammattikäyttöön. Ne ovat käyttövarmoja ja pitkäikäisiä. Tämän vuoksi kaikilla Hitachin akkutyökaluilla on 3 vuoden takuu.
Batteries

Akut pisto- ja liukukiinnityksellä. Olemme askeleen edellä litiumakkuteknologiassa. Hitachin Li-ion-akut ovat kevyitä, pitkäikäisiä ja ne kestävät käyttämättömänä olemista vähäisen itsepurkautumisen ansiosta. Niiden ainutlaatuinen HPS-turvajärjestelmä suojaa akkuja ylikuormitukselta, ylilataamiselta ja purkautumiselta.

Katso Batteries
Chargers

Käyttäjäystävälliset latauslaitteet pisto- ja liukukiinnityksellä oleville Hitachi-akuille

Katso Chargers
Radios

Kestävät ja laadukkaan äänentoiston omaavat radiot tekevät työpäivästä paremman!

Katso Radios
Cordless Screw Drivers

Hitachin akkuruuvinvääntimet suoriutuvat sekä pienistä että suurista töistä. Koneemme ovat kevyitä, nopeita ja ergonomisesti muotoiltuja.

Katso Cordless Screw Drivers
Cordless Drivers Drills

Hitachilla on monipuolinen valikoima porakoneita pienistä ja kevyistä peruskoneista aina huippunopeisiin ja -vahvoihin tehopakkauksiin. Vaatipa työsi erityistä tarkkuutta, suurta vääntöä tai pääsyä ahtaisiin paikkoihin, löydät meiltä tarpeisiisi sopivan koneen.

Katso Cordless Drivers Drills
Impact Driver Drill

Ammattikäyttöön suunnitellut tehokkaat ja vahvat iskuporakoneemme kestävät raskastakin käyttöä.

Katso Impact Driver Drill
Cordless Impact Drivers

Meillä on kattava valikoima iskeviä ruuvinvääntimiä, johon kuuluu näppäriä koneita tarkkuutta vaativiin töihin, hurjan tehokkaita voimapesiä vaativiin töihin sekä kaikkea näiden väliltä!

Katso Cordless Impact Drivers
Impact Wrenches

Erittäin korkean väännön omaavat ja ergonomisesti muotoillut Hitachi-mutterinvääntimet suoriutuvat kiinnitystöistä huomattavan nopeasti.

Katso Impact Wrenches
Cordless Rotary Hammers

Hitachin poravasarat ovat varmoja valintoja raskaisiin töihin korkean suorituskykynsä sekä tehokkuutensa ansiosta. Akkuporavasaramme ovat 3-toimisia ja varustettu hiiliharjattomalla moottorilla.

Katso Cordless Rotary Hammers
Cordless Cirkular Saws

Hitachin akkupyörösahat ovat tasapainoisia ja kevyitä käyttää. Vastuksen mukaan koneen nopeutta/tehoa säätelevä ACS-järjestelmä takaa optimaalisen työjäljen.

Katso Cordless Cirkular Saws
Cordless Jig Saws

Tasapainoisia Hitachi-pistosahoja on näppärä käyttää ja niissä on korkea sahauskapasiteeti.

Katso Cordless Jig Saws
Cordless Reciprocating Saws

Korkean sahauskapasiteetin omaavia Hitachi-puukkosahoja on miellyttävä käyttää.

Katso Cordless Reciprocating Saws
Cordless Grinders

Hitachin tasapainoiset ja vahvat kulmahiomakoneet hiontaan ja katkaisuun

Katso Cordless Grinders
Cordless Multi Cutters

Hitachin monitoimikone soveltuu erittäin moneen tarkoitukseen. Se soveltuu niin leikkaamiseen, kaapimiseen, hiontaan, murskaamiseen, puhdistamiseen kuin kiillottamiseen. Saatavilla on monipuolinen valikoima lisätarvikkeita.

Katso Cordless Multi Cutters
Cordless Cleaner

Tässä on näppärä pölynimuri sinulle, joka arvostat vaivattomuutta ja käytännöllisyyttä! Hitachin rikkaimuri on miellyttävän kevyt ja hiljainen, ja se soveltuu sekä märkä- että kuivaimurointiin.

Katso Cordless Cleaner
Cordless Stud Cutter

Hitachin kierretangonkatkaisijat on suunniteltu kierretankojen siistiin ja nopeaan katkaisuun kierteitä vahingoittamatta. Ei kipinöitä, ei melua!

Katso Cordless Stud Cutter
Cordless Worklights/Torches

Saat Hitachilta valaisimet sekä pienempiin että laajempiin valaisutarpeisiin. Lamppumme valaisevat tehokkaasti usean tunnin ajan, ja mikä parasta, niihin sopivat samat 14,4V ja 18V akut kuin työkaluihimme!

Katso Cordless Worklights/Torches
Combo Kits

Olemme säästäneet sinulta vaivaa ja koonneet käteviä konesettejä erilaisiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin. Konepaketit ovat tietenkin saatavilla näppärään pakettihintaan!

Katso Combo Kits
Cordless Nibblers

Hitachin levyleikkurilla ja nakertajalla leikkaat terästä siististi, nopeasti ja tehokkaasti.

Katso Cordless Nibblers