skip_to_content

Tarvikkeet HiKOKI-koneille

Helpompaa työskentelyä oikeilla tarvikkeilla. Löydät laajasta valikoimastamme tarvikkeet useimpiin käyttötarkoituksiin.

Kuten Hitachin työkalut, myös tarvikkeet on suunniteltu kestämään käyttöä.
Bitsit

Hitachilla on erittäin laaja bitsivalikoima, josta löydät sopivan bitsin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Katso Bitsit
Reikäsahat

Äärimmäisen vahvoja ja kestäviä sahanteriä joka lähtöön!

Katso Reikäsahat
Puuporanterät

Puuporanterämme on varustettu kierteisellä porakärjellä, joka helpottaa keskittämistä, eikä vahingoita pintaa.

Katso Puuporanterät
Asennusporanterät

Hitachin pitkillä asennusporanterillä erinomainen läpiporaus puuhun, teräkseen ja erilaisiin metalleihin

Katso Asennusporanterät
Kiviseinäporanterät

Kiviseinäporanterien muotoilu ja ominaisuudet takaavat kestävyyden, nopean porauksen, siistin työnjäljen ja pitkäikäisyyden.

Katso Kiviseinäporanterät
Metalliporanterät

Hitachin HSS-metalliporanterät ovat erinomainen valinta korkeaa laatua ja kestävyyttä arvostavalle ammattikäyttäjälle. Terien muotoilu on optimoitu parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi niin viimeistellyn porausreiän, korkean poraamisnopeuden kuin pitkän käyttöiän suhteen. Laadun ja toiminnallisuuden varmistamiseksi teriä testataan jatkuvasti tuotantoprosessin aikana mitä rankimmissa olosuhteissa. Nämä testaukset osoittavat, että Hitachin metalliporanterät yltävät tehokkuudellaan markkinoiden kärkikastiin.

Katso Metalliporanterät
Monitoimiporanterät

Korkealaatuinen, titaanipinnoitettu yleisporanterä soveltuu erilaisten materiaalien poraamiseen ilman iskutoimintoa.

Katso Monitoimiporanterät
Poravasaranterät

Kaikki kiven ja betonin parissa työskentelevät haluavat laadukkaat työkalut työnsä helpottamiseksi. Poravasaranterämme tekevät "mahdottomasta" mahdollista.

Katso Poravasaranterät
Kiviporanterät

Jokainen kivimateriaalien parissa työskentelevä toivoo saavansa hyvät ja asianmukaiset varusteet työnsä helpottamiseksi. Hitachin tehokas kivipora SDS-Max kiinnityksellä tekee "mahdottomista" työtehtävistä mahdollisia.

Katso Kiviporanterät
Taltat

Kattava määrä eri kokoja ja kiinnityksiä tekee talttavalikoimastamme lähes täydellisen.

Katso Taltat
Monitoimikoneiden tarvikkeet

Hitachi mahdollistaa monitoimikoneen lukemattomat käyttötarkoitukset. OIS12- ja Starlock-yleiskiinnitysjärjestelmien ansiosta Hitachin multiterät sopivat yhteen kaikkien ammattikäyttöön tarkoitettujen monitoimikoneiden kanssa.

Katso Monitoimikoneiden tarvikkeet
Voimahylsyt

Hitachin voimahylsyt on valmistettu keskittyen käyttäjäystävällisyyteen, optimaaliseen voimansiirtoon ja pitkäikäisyyteen.

Katso Voimahylsyt
Pyörösahanterät

Hitachilla on laaja valikoima korkealaatuisia ja ainutlaatuisesti muotoiltuja pyörösahanteriä, jotka soveltuvat ammattikäyttöön useimpiin käyttötarkoituksiin.

Katso Pyörösahanterät
Työmaateltat

Suojaa työpisteesi ulkona aurinkolta ja sateelta.

Katso Työmaateltat
Pistosahanterät

Kaarevat ja suorat linjat, reiät ja katkaisut - Hitachin pistosahanterillä voit sahata kaikenlaisia muotoja. Terävalikoimassamme on vaihtoehto lukuisiin käyttötarkoituksiin usealle eri materiaalille. Hitachin pistosahanterät ovat äärimmäisen vahvoja ja kestäviä, sillä niiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja.

Katso Pistosahanterät
Puukkosahanterät

Hitachilla on kattava valikoima korkealaatuisia puukkosahanteriä useisiin eri käyttötarkoituksiin. Olemme varmoja, että meiltä löydät sopivan puukkosahanterän työstäsi riippumatta!

Katso Puukkosahanterät
Hiomapaperit

Hitachilta saat vahvat ja kestävät hiomapaperit useilla eri karkeuksilla. Olipa kyse puun, metallin, maalattujen/lakattujen pintojen, muovin tai tasoitemassan hiomisesta, Hitachilla on tarjota sopiva hiomapaperi kuhunkin työhön.

Katso Hiomapaperit
Hiontaharjat

Hitachin laadukkailla hiontaharjoilla työt sujuvat helposti ja nopeasti olipa kyse sitten raskaista tai erityistä tarkkuutta vaativista hiontatöistä.

Katso Hiontaharjat
Timanttilaikat

Laaja valikoima timanttilaikkoja kaikkiin tarpeisiin, etenkin ammattilkäyttöön. Hitachin timanttilaikat sopivat yhtä hyvin niin suuriin betonitöihin kuin kulmahiomakoneisiin.

Katso Timanttilaikat