skip_to_content

Accessories

Helpompaa työskentelyä oikeilla tarvikkeilla. Löydät laajasta valikoimastamme tarvikkeet useimpiin käyttötarkoituksiin.

Kuten Hitachin työkalut, myös tarvikkeet on suunniteltu kestämään käyttöä.
Bits

Hitachilla on erittäin laaja bitsivalikoima, josta löydät sopivan bitsin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Katso Bits
Hole Saws

Äärimmäisen vahvoja ja kestäviä sahanteriä joka lähtöön!

Katso Hole Saws
Drill Bits Wood

Puuporanterämme on varustettu kierteisellä porakärjellä, joka helpottaa keskittämistä, eikä vahingoita pintaa.

Katso Drill Bits Wood
Installer Drill Bits

Hitachin pitkillä asennusporanterillä erinomainen läpiporaus puuhun, teräkseen ja erilaisiin metalleihin

Katso Installer Drill Bits
Masonry Drill Bits

Kiviseinäporanterien muotoilu ja ominaisuudet takaavat kestävyyden, nopean porauksen, siistin työnjäljen ja pitkäikäisyyden.

Katso Masonry Drill Bits
Metal Drill Bits

Hitachin HSS-metalliporanterät ovat erinomainen valinta korkeaa laatua ja kestävyyttä arvostavalle ammattikäyttäjälle. Terien muotoilu on optimoitu parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi niin viimeistellyn porausreiän, korkean poraamisnopeuden kuin pitkän käyttöiän suhteen. Laadun ja toiminnallisuuden varmistamiseksi teriä testataan jatkuvasti tuotantoprosessin aikana mitä rankimmissa olosuhteissa. Nämä testaukset osoittavat, että Hitachin metalliporanterät yltävät tehokkuudellaan markkinoiden kärkikastiin.

Katso Metal Drill Bits
Multi Drill Bits

Korkealaatuinen, titaanipinnoitettu yleisporanterä soveltuu erilaisten materiaalien poraamiseen ilman iskutoimintoa.

Katso Multi Drill Bits
Hammer Drill Bits

Kaikki kiven ja betonin parissa työskentelevät haluavat laadukkaat työkalut työnsä helpottamiseksi. Poravasaranterämme tekevät "mahdottomasta" mahdollista.

Katso Hammer Drill Bits
Kiviporanterät

Jokainen kivimateriaalien parissa työskentelevä toivoo saavansa hyvät ja asianmukaiset varusteet työnsä helpottamiseksi. Hitachin tehokas kivipora SDS-Max kiinnityksellä tekee "mahdottomista" työtehtävistä mahdollisia.

Katso Kiviporanterät
Scaling Chisels

Kattava määrä eri kokoja ja kiinnityksiä tekee talttavalikoimastamme lähes täydellisen.

Katso Scaling Chisels
Multi Tools

Hitachi mahdollistaa monitoimikoneen lukemattomat käyttötarkoitukset. OIS12- ja Starlock-yleiskiinnitysjärjestelmien ansiosta Hitachin multiterät sopivat yhteen kaikkien ammattikäyttöön tarkoitettujen monitoimikoneiden kanssa.

Katso Multi Tools
Impact Socket

Hitachin voimahylsyt on valmistettu keskittyen käyttäjäystävällisyyteen, optimaaliseen voimansiirtoon ja pitkäikäisyyteen.

Katso Impact Socket
Cutting Wheels

Hitachilla on laaja valikoima korkealaatuisia ja ainutlaatuisesti muotoiltuja pyörösahanteriä, jotka soveltuvat ammattikäyttöön useimpiin käyttötarkoituksiin.

Katso Cutting Wheels
Work Tent

Suojaa työpisteesi ulkona aurinkolta ja sateelta.

Katso Work Tent
Jigsaw Blades

Kaarevat ja suorat linjat, reiät ja katkaisut - Hitachin pistosahanterillä voit sahata kaikenlaisia muotoja. Terävalikoimassamme on vaihtoehto lukuisiin käyttötarkoituksiin usealle eri materiaalille. Hitachin pistosahanterät ovat äärimmäisen vahvoja ja kestäviä, sillä niiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja.

Katso Jigsaw Blades
Reciprocating Saw Blades

Hitachilla on kattava valikoima korkealaatuisia puukkosahanteriä useisiin eri käyttötarkoituksiin. Olemme varmoja, että meiltä löydät sopivan puukkosahanterän työstäsi riippumatta!

Katso Reciprocating Saw Blades
Sanding Papers

Hitachilta saat vahvat ja kestävät hiomapaperit useilla eri karkeuksilla. Olipa kyse puun, metallin, maalattujen/lakattujen pintojen, muovin tai tasoitemassan hiomisesta, Hitachilla on tarjota sopiva hiomapaperi kuhunkin työhön.

Katso Sanding Papers
Wheel Brush

Hitachin laadukkailla hiontaharjoilla työt sujuvat helposti ja nopeasti olipa kyse sitten raskaista tai erityistä tarkkuutta vaativista hiontatöistä.

Katso Wheel Brush
Diamond Saw Blades

Laaja valikoima timanttilaikkoja kaikkiin tarpeisiin, etenkin ammattilkäyttöön. Hitachin timanttilaikat sopivat yhtä hyvin niin suuriin betonitöihin kuin kulmahiomakoneisiin.

Katso Diamond Saw Blades