skip_to_content

Huoltolomake koneen mukaan

Kaikkien huoltoon tulevien koneiden mukana tulee olla jälleenmyyjätiedot ja lyhyt kuvaus viasta.

  • Pyydämme, että täytät ja liität lomakkeen koneen mukaan.
  • Jos kyseessä on reklamaatiovaade, mukaan on liitettävä ostokuitti.

Mikäli lähetätte samalla kertaa useampia koneita, jokaisesta tulee täyttää oma lomake.

HUOLTOLOMAKE

Mikäli koneella on käsitelty vaarallisia aineita, tulee se ilmoittaa paketin päällä näkyvästi. Lue lisää sivun alareunasta.

Kuljetustilaus takuukoneille / tiedoksi

TEE KULJETUSTILAUS KLIKKAAMALLA TÄSTÄ. Täytä lomakkeesta vain tähdellä (*) merkitys kentät. Lähetettyäsi kuljetustilauksen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa olevan linkin kautta pääset seuraamaan lähetyksen etenemistä. Tällä lomakkeella ei voi lähettää lavakokoisia paketteja! Mikäli lähetyksesi painaa yli 36 kg tai on mitoiltaan suurikokoinen (sisältää ison koneen kuten NIKON pöytäsahan tai kääntöpöytäsahan), otathan yhteyttä Hitachin huoltoon: [email protected] tai 020 7431 542. Muut kuin takuuhuoltokoneet voit lähettää omalla kuljetussopimuksella tai käyttäen tätä kuljetustilausta, jolloin veloitamme rahdista (14,50 €). Täytä kuitenkin koneen mukaan huoltolomake. Hitachi Power Tools Finland Oy Huolto Tupalankatu 9 15680 LAHTI puh. 020 7431 542 s-posti: [email protected]
TEE KULJETUSTILAUS KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.
Täytä lomakkeesta vain tähdellä (*) merkityt kentät. Kun olet lähettänyt kuljetustilauksen, saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa olevan linkin kautta pääset seuraamaan lähetyksen etenemistä.
Tällä lomakkeella ei voi lähettää lavakokoisia paketteja! Mikäli lähetyksesi painaa yli 36 kg tai on mitoiltaan suurikokoinen (sisältää ison koneen kuten NIKO:n pöytäsahan tai kääntöpöytäsahan), otathan yhteyttä Hitachin huoltoon: [email protected] tai 020 7431 542.
Muut kuin takuuhuoltokoneet voit lähettää omalla kuljetussopimuksella tai käyttäen tätä kuljetustilausta, jolloin veloitamme rahdista (14,50 €). Täytä kuitenkin koneen mukaan huoltolomake.
Hitachi Power Tools Finland Oy
Huolto
Tupalankatu 9
15680 LAHTI
puh. 020 7431 542

Huomio! Tuote tulee toimittaa takuuhuoltoon jonkun jälleenmyyjämme kautta ja huollon jälkeen tuote palautetaan samalle jälleenmyyjällemme noudettavaksi.

TEE KULJETUSTILAUS KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.

Täytä kuljetuslomakkeesta vain tähdellä (*) merkityt kentät. Lähetettyäsi kuljetustilauksen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa olevan linkin kautta pääset seuraamaan lähetyksen etenemistä.

Tällä lomakkeella ei voi lähettää lavakokoisia paketteja! Mikäli lähetyksesi painaa yli 35 kg tai on mitoiltaan suurikokoinen (sisältää ison koneen kuten pöytäsahan tai kääntöpöytäsahan), otathan yhteyttä HiKOKI asiakaspalveluun [email protected] tai 020 7431 530.

Muut kuin takuuhuoltokoneet voit lähettää meille omalla kuljetussopimuksellasi, tai käyttäen tätä kuljetustilausta, jolloin veloitamme rahdista 16,50 € (alv 0 %) / suunta. Täytä kuitenkin koneen mukaan huoltolomake.

Väärin lähetettyjen tuotteiden palautuksesta tee ilmoitus myös asiakaspalvelulle p. 020 7431 530. Kiitos!

Koki Finland Oy
Huolto
Tupalankatu 9
15680 LAHTI
puh. 020 7431 542
s-posti: [email protected]

HUOM! Koskee vaarallisten aineiden käsittelyä koneilla:

Jotta pystymme takaamaan huoltohenkilökunnan työturvallisuuden, tulee huoltoon lähetettävät koneet, joilla on käsitelty vaarallisia aineita (esim. asbestia) puhdistaa asianmukaisesti ennen huoltoon lähettämistä. Lisäksi huoltoon lähetettävän pakkauksen päälle pitää näkyvästi merkitä, että laitteella on käsitelty vaarallista ainetta ja identifioida kyseiset aineet.