skip_to_content

Käyttöehdot

Sivun hikoki-powertools.fi ja verkkokauppamme käyttöehdot

Ehtoja sovelletaan, kun käytät hikoki-powertools.fi verkkosivua ja sen palveluita verkkokaupan muodossa.

HiKOKI Power Tools Norway AS ja sen emoyhtiöt, tytäryhtiöt ja muut konsernin alaiset yritykset ovat vastuussa verkkosivustosta ja HiKOKI:n verkkosivuilla saatavilla olevista palveluista voimassa olevien ehtojen mukaisesti. Voit ottaa yhteyttä hikoki-powertools.fi sivustoon sähköpostitse [email protected] tai puh. 020 7431 530

Kaikkia käyttöehtoja sovelletaan sivustolle tultaessa ja sivustolla saatavilla olevaa tietoa, materiaaleja, tuotteita ja palveluita käytettäessä.

Vierailemalla verkkosivustolla, sekä kirjautumalla verkkokauppaan hyväksyt käyttöehdot, jotka ovat oikeudellisesti sitova sopimus. Mikäli et hyväksy ehtoja, sinun ei tule käyttää tätä verkkosivua.

HiKOKI Power Tools Finland Oy voi muuttaa käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Nykyiset käyttöehdot ovat aina päivitettyjä ja ne löytyvät osoitteessa hikoki-powertools.fi. Mikäli sinulla ei ole pääsyä käyttöehtoihin Internetin kautta, voimme toimittaa ne sinulle pyynnöstä sähköpostitse.

Tuotteet ja palvelut
hikoki-powertools.fi on avoinna vuorokauden ympäri. On kuitenkin mahdollista, että sivusto ja/tai verkkokauppa suljetaan väliaikaisesti huollon vuoksi. Voit löytää tietoa (kaikki) ja ostaa (vain jälleenmyyjät) tuotteita vain silloin, kun sivu ja verkkokauppa ovat avoinna ja käytettävissä. 

Kaikki tämän verkkosivuston kautta toimitetut viitteet, tiedot, materiaalit, tuotteet tai palvelut ovat tarkoitettu ainoastaan käytettäväksi informaatiotarkoituksessa. HiKOKI Power Tools voi muuttaa kaikkia tietoja, kuvia, faktoja, videoita ja palveluja ilman erillistä ilmoitusta.

Sivusto on kaupallinen, eikä siksi varsinaisesti ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Verkkokauppa (vain jälleenmyyjille)
Verkkokaupassa asioidessasi sinun on annettava oikeat tiedot tilaajasta asiakasnumeroineen ja toimitusosoitteineen. Tietoja tästä löytyy yleisistä toimitusehdoista.

Tekijänoikeus
Tämä verkkosivusto ja sen graafinen sisältö, tiedot, tekstit, tuotteet, organisaatio ja muut verkkosivustoon liittyvät asiat ovat voimassa olevien tekijänoikeussääntöjen mukaisia, kuuluvat HiKOKI:lle ja ovat poikkeuksetta suojattuja tekijänoikeuksia ja tavaramerkkejä koskevien lakien mukaisesti.

Ellei verkkosivustolla toisin mainita, sisältöä ei saa käyttää, kopioida, uudelleen tuottaa, levittää, jäljentää, ladata, tulostaa, muuttaa tai välittää missään muodossa tai millään tapaa ilman kirjallista suostumusta HiKOKI:lta. Suostumus myönnetään välttämättömissä määrin verkkosivuston ja/tai sivustolla olevien tietojen, materiaalien, tuotteiden, palveluiden lailliseen käyttöön ja verkkosivuston osien näyttämiseen, lataamiseen, arkistointiin tai tulostamiseen edellyttäen, että aineistoon ei tehdä muutoksia, ja että otat huomioon tekijänoikeudet ja omistusoikeudet. Mikäli tätä ei noudateta, lisenssi perutaan automaattisesti ja se voi johtaa rikosoikeudelliseen vastuuseen.

HiKOKI Power Tools pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta tarkistaa verkkosivuston kävijät ja keskeyttää tai rajoittaa käyttäjän pääsyä välittömästi, jos on syytä epäillä luvatonta käyttöä tai sabotaasia. Tällaisissa tapauksissa HiKOKI Power Tools ryhtyy välittömiin oikeudellisiin toimiin ilman velvoitetta ilmoittaa käyttäjälle kyseisistä toimista.

HiKOKI Power Tools ei ole vastuussa epäsuorista vahingoista, välillisistä vahingoista tai muista tietojen, kuvien, tekstien, videoiden jne. vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat vaikeuksista tai kyvyttömyydestä käyttää tietokonetta materiaalien ja tietojen lataamiseen.

HiKOKI Power Tools sallii sinulle verkkosivuston henkilökohtaisen käytön.

Katso myös: 
Evästeet
Tietosuoja
Lailliset tiedot

HiKOKI 01.12.2020