skip_to_content

HiKOKI

Tuotemerkki muuttui HiKOKI-tuotemerkiksi lokakuussa 2018.

Nimenmuutoksen taustalla on 2017 vuoden yrityskauppa KKR:lle, joka on yksi maailman suurimmista pääomasijoitusrahastoista.
Muutos on osa KKR:n strategiaa kasvattaa yritystämme voimakkaasti, mikä mahdollistetaan toimittamalla entistä enemmän uusia & innovatiivisia tuotteita markkinoille. Muutoksen myötä voimme paremmin hallinnoida tuotemerkkiämme sekä päättää mihin suuntaan sitä kehitetään.

Kaikki 18V akkukoneet, akut ja laturit ovat yhteensopivia keskenään. Sama koskee tarvikkeita ja varaosia.

Miksi uusi nimi on HiKOKI?

Uudeksi nimeksi valikoitui HiKOKI, koska se kuvastaa 70-vuotista historiaamme sekä yhteyttä yhtiön nykyiseen nimeen Japanissa, joka on Hitachi Koki. Japaniksi koki tarkoittaa teollisuuskoneita.
Nimen alku ”hi” lausutaan englantilaisittain ”high”, mikä kuvastaa yhtiömme korkeaa luotettavuutta, korkeaa teknistä osaamista sekä koneiden korkeaa suorituskykyä.


Tulevaisuudessa
Tuomme markkinoille jatkossakin huippuluokan teknologiaa, johon me olemme historiamme myötä panostaneet aina. Pääpaino on akkuteknologiassa sekä akku- ja sähkötyökaluissa. Tuotekehitys nopeutuu ja voimme lanseerata uusia tuotteita aiempaa nopeammalla tahdilla.

HiKOKI:

 

  • Korkealaatuiset ja luotettavat koneet ja tarvikkeet ammattilaisille
  • Tuotteet valmistetaan edelleen samoilla tehtailla
  • 3 vuoden takuu HiKOKI-koneille, akuille ja latauslaitteille
  • Yhteensopivuus
  • Vihreä väri

 

Nimenmuutoksen taustalla on, että Hitachi-konserni myi heinäkuussa 2017 sähkötyökaluihin keskittyneen yrityksensä, Hitachi Koki Co. Ltd:n, KKR:lle, joka on yksi maailman suurimmista pääomasijoitusrahastoista.
KKR maksaa Hitachi-nimen käytöstä huomattavia summia rojalteja, minkä vuoksi nimi muutetaan. Lisäksi muutos on osa KKR:n strategiaa kasvattaa yritystämme voimakkaasti, mikä mahdollistetaan toimittamalla entistä enemmän uusia & innovatiivisia tuotteita markkinoille. Muutoksen myötä voimme paremmin hallinnoida tuotemerkkiämme sekä päättää, mihin suuntaan sitä kehitetään ja kuinka siitä viestitään asiakkaille.
Mitä olemassa oleville Hitachi-sähkötyökaluille tapahtuu?
Ainoastaan työkaluissa oleva logo muuttuu. Muuten tuotteet pysyvät täsmälleen samoina ja yhtä korkealaatuisina kuin aina ennenkin. Myös koneiden mallinumerot pysyvät muuttumattomina. HiKOKI:n varaosat ovat yhteensopivia Hitachin koneisiin ja toisinpäin. Lisäksi tuotteet valmistetaan yhä samoilla tehtailla.
Mikä parasta, markkinoille lanseerataan paljon uusia HiKOKI-koneita ja -tarvikkeita lokakuusta 2018 alkaen.
Ovatko HiKOKI 18V työkalut ja akut yhteensopivia Hitachin työkalujen ja akkujen kanssa?
Totta kai. Kaikki olemassa olevat tuotemallimme pysyvät täysin samanlaisina kuin ne nyt ovat. Kaikki 18V-akkukoneet, akut ja laturit ovat yhteensopivia keskenään – lukipa koneen kyljessä Hitachi tai HiKOKI.
Milloin nimi muuttuu?
Lokakuussa 2018.
Miksi uusi nimi on HiKOKI?
Uudeksi nimeksi valikoitui HiKOKI, koska se kuvastaa yhteistä 70-vuotista historiaamme Hitachin kanssa sekä yhteyttä yhtiön nykyiseen nimeen Japanissa, joka on Hitachi Koki. Japaniksi koki tarkoittaa teollisuuskoneita.
Nimen alku ”hi” lausutaan englantilaisittain ”high”, mikä kuvastaa yhtiömme korkeaa luotettavuutta, korkeaa teknistä osaamista sekä koneiden korkeaa suorituskykyä.
Mitä uutta HiKOKI tuo tullessaan?
Entistä enemmän huippuluokan teknologiaa, johon myös Hitachi on panostanut tuotekehityksessään. Pääpaino on akkuteknologiassa sekä akku- ja sähkötyökaluissa. On odotettavissa, että tuotekehitys tulee nopeutumaan ja voimme lanseerata uusia tuotteita aiempaa nopeammalla tahd