skip_to_content

Meistä

Kestävät ja tehokkaat sähkö- ja akkutyökalut ammattikäyttöön

HiKOKI-työkalut on suunniteltu vaativaan käyttöön. Tuotevalikoimamme sähkö- ja akkutyökaluista tarvikkeisiin kattaa ammattilaisen tarpeet.

Myymme laajaa tuotevalikoimaamme paikkakuntakohtaisesti valittujen jälleenmyyjiemme kautta.

Edustamiamme merkkejä ovat:

  • HIKOKI sähkö- ja akkutyökalut sekä tarvikkeet
  • MFT kiinnikkeet ja ruuvit
  • BASSO paineilmanaulaimet
  • BENDOF leikkurit ja taivuttimet
  • OLFA veitset

HiKOKI Power Tools Finland Oy

Asiantunteva ja ystävällinen palvelu ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Haluamme olla hyvä ja kiinnostava yhteistyökumppani jälleenmyyjillemme ja loppukäyttäjille.

HiKOKI

Hikoki Power Tools Finland Oy on osa pohjoismaista konsernia. Pohjoismaiseen HiKOKI-konserniin kuuluvat emoyhtiö HiKOKI Power Tools A/S Norjassa sekä tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Lisäksi Puolassa on MFT-kiinnitystarvikkeiden tuotanto.

Norjan emoyhtiöllämme on pitkä kokemus ammattityökalukaupasta vuodesta 1922 lähtien. HiKOKIn akku- ja sähkötyökalujen edustus alkoi Suomessa vuonna 1980. Tuotevalikoimaamme on aina kuulunut myös monipuolisesti erilaisia tarvikkeita ja käsityökaluja.

Vuodesta 2005 lähtien konsernimme omistaja on ollut Hitachi Koki Co. Ltd. Hitachi Kokilla on lähes 70 vuoden kokemus korkealaatuisten ja edistyksellisten sähkötyökalujen kehityksestä ja valmistuksesta ammattikäyttäjien tarpeiden mukaisesti. Hitachi Koki on aina panostanut tuotekehityksessään ennen kaikkea käyttömukavuuteen sekä moottoreiden ja akkujen energiatehokkuuteen.

Hitachin 70-vuotisessa historiassa avautui uusi kappale 2017, kun KKR osti Hitachi-konsernilta sähkötyökaluihin keskittyneen Hitachi Koki Co. Ltd:n. KKR on yksi maailman suurimmista pääomasijoitusrahastoista. Uudeksi nimeksi valikoitui HiKOKI, kunnioittaen yhteistä historiaa Hitachin kanssa. Japaniksi KOKI tarkoittaa teollisuuskoneita. Tuotteet ovat yhtä korkealaatuisina kuin aina ennenkin ja samojen tehtaiden ja ihmisten valmistamia. Logo koneen kyljessä on muuttunut.

 

Hitachin 70-vuotisessa historiassa avautui uusi kappale kun
Hitachi-konserni myi heinäkuussa 2017 sähkötyökaluihin keskittyneen
yrityksensä Hitachi Koki Co. Ltd:n KKR:lle, joka on yksi maailman
suurimmista pääomasijoitusrahastoista. Uudeksi nimeksi
valikoitui HiKOKI, koska se kunnioittaa yhteistä historiaa Hitachin
kanssa yhdistäen sen yhtiön nykyisen nimeen Japanissa: Hitachi
Koki. Japaniksi koki tarkoittaa teollisuuskoneita.
Nimenmuutos ei vaikuta millään tavalla itse tuotteisiin, vaan
kyseessä on ainoastaan muutos logoon. Tuotteet pysyvät täsmälleen
samoina ja yhtä korkealaatuisina kuin aina ennenkin.Hitachin 70-vuotisessa historiassa avautui uusi kappale kunHitachi-konserni myi heinäkuussa 2017 sähkötyökaluihin keskittyneenyrityksensä Hitachi Koki Co. Ltd:n KKR:lle, joka on yksi maailmansuurimmista pääomasijoitusrahastoista. Uudeksi nimeksivalikoitui HiKOKI, koska se kunnioittaa yhteistä historiaa Hitachinkanssa yhdistäen sen yhtiön nykyisen nimeen Japanissa: HitachiKoki. Japaniksi koki tarkoittaa teollisuuskoneita.Nimenmuutos ei vaikuta millään tavalla itse tuotteisiin, vaankyseessä on ainoastaan muutos logoon. Tuotteet pysyvät täsmälleensamoina ja yhtä korkealaatuisina kuin aina ennenkin.

HiKOKI

Tuotemerkki muuttui HiKOKI-tuotemerkiksi lokakuussa 2018.

Nimenmuutoksen taustalla on 2017 vuoden yrityskauppa KKR:lle, joka on yksi maailman suurimmista pääomasijoitusrahastoista.
Muutos on osa KKR:n strategiaa kasvattaa yritystämme voimakkaasti, mikä mahdollistetaan toimittamalla entistä enemmän uusia & innovatiivisia tuotteita markkinoille. Muutoksen myötä voimme paremmin hallinnoida tuotemerkkiämme sekä päättää mihin suuntaan sitä kehitetään.

Kaikki 18V akkukoneet, akut ja laturit ovat yhteensopivia keskenään. Sama koskee tarvikkeita ja varaosia.

Miksi uusi nimi on HiKOKI?

Uudeksi nimeksi valikoitui HiKOKI, koska se kuvastaa 70-vuotista historiaamme sekä yhteyttä yhtiön nykyiseen nimeen Japanissa, joka on Hitachi Koki. Japaniksi koki tarkoittaa teollisuuskoneita.
Nimen alku ”hi” lausutaan englantilaisittain ”high”, mikä kuvastaa yhtiömme korkeaa luotettavuutta, korkeaa teknistä osaamista sekä koneiden korkeaa suorituskykyä.


Tulevaisuudessa
Tuomme markkinoille jatkossakin huippuluokan teknologiaa, johon me olemme historiamme myötä panostaneet aina. Pääpaino on akkuteknologiassa sekä akku- ja sähkötyökaluissa. Tuotekehitys nopeutuu ja voimme lanseerata uusia tuotteita aiempaa nopeammalla tahdilla.

HiKOKI:

 

  • Korkealaatuiset ja luotettavat koneet ja tarvikkeet ammattilaisille
  • Tuotteet valmistetaan edelleen samoilla tehtailla
  • 3 vuoden takuu HiKOKI-koneille, akuille ja latauslaitteille
  • Yhteensopivuus
  • Vihreä väri

 

Nimenmuutoksen taustalla on, että Hitachi-konserni myi heinäkuussa 2017 sähkötyökaluihin keskittyneen yrityksensä, Hitachi Koki Co. Ltd:n, KKR:lle, joka on yksi maailman suurimmista pääomasijoitusrahastoista.
KKR maksaa Hitachi-nimen käytöstä huomattavia summia rojalteja, minkä vuoksi nimi muutetaan. Lisäksi muutos on osa KKR:n strategiaa kasvattaa yritystämme voimakkaasti, mikä mahdollistetaan toimittamalla entistä enemmän uusia & innovatiivisia tuotteita markkinoille. Muutoksen myötä voimme paremmin hallinnoida tuotemerkkiämme sekä päättää, mihin suuntaan sitä kehitetään ja kuinka siitä viestitään asiakkaille.
Mitä olemassa oleville Hitachi-sähkötyökaluille tapahtuu?
Ainoastaan työkaluissa oleva logo muuttuu. Muuten tuotteet pysyvät täsmälleen samoina ja yhtä korkealaatuisina kuin aina ennenkin. Myös koneiden mallinumerot pysyvät muuttumattomina. HiKOKI:n varaosat ovat yhteensopivia Hitachin koneisiin ja toisinpäin. Lisäksi tuotteet valmistetaan yhä samoilla tehtailla.
Mikä parasta, markkinoille lanseerataan paljon uusia HiKOKI-koneita ja -tarvikkeita lokakuusta 2018 alkaen.
Ovatko HiKOKI 18V työkalut ja akut yhteensopivia Hitachin työkalujen ja akkujen kanssa?
Totta kai. Kaikki olemassa olevat tuotemallimme pysyvät täysin samanlaisina kuin ne nyt ovat. Kaikki 18V-akkukoneet, akut ja laturit ovat yhteensopivia keskenään – lukipa koneen kyljessä Hitachi tai HiKOKI.
Milloin nimi muuttuu?
Lokakuussa 2018.
Miksi uusi nimi on HiKOKI?
Uudeksi nimeksi valikoitui HiKOKI, koska se kuvastaa yhteistä 70-vuotista historiaamme Hitachin kanssa sekä yhteyttä yhtiön nykyiseen nimeen Japanissa, joka on Hitachi Koki. Japaniksi koki tarkoittaa teollisuuskoneita.
Nimen alku ”hi” lausutaan englantilaisittain ”high”, mikä kuvastaa yhtiömme korkeaa luotettavuutta, korkeaa teknistä osaamista sekä koneiden korkeaa suorituskykyä.
Mitä uutta HiKOKI tuo tullessaan?
Entistä enemmän huippuluokan teknologiaa, johon myös Hitachi on panostanut tuotekehityksessään. Pääpaino on akkuteknologiassa sekä akku- ja sähkötyökaluissa. On odotettavissa, että tuotekehitys tulee nopeutumaan ja voimme lanseerata uusia tuotteita aiempaa nopeammalla tahd