skip_to_content

Uutisia

1.10.2018

Hitachi on nyt HiKOKI POWER TOOLS

Hitachi Koki Co Ltd on yksi maailman johtavista sähkötyökalujen ja naulainten valmistajista. Hitachi Kokin ja Hitachi Power Tools Finland Oy:n tuotemerkki vaihtui 1. lokakuuta 2018. Tämän myötä kaikkiin HITACHI-työkaluihin vaihtui nimeksi HiKOKI. Suomen yhtiön uusi nimi on HiKOKI Power Tools Finland Oy.

Lue lehdistötiedote.

 

6.10.2017

Iso osa Hitachin runkokoneista on nyt saatava pinottavissa HSC-laukuissa!

Aiemmin runkokoneet on toimitettu ilman akkuja, latauslaitetta ja laukkua, mutta nyt monet runkokoneet toimitetaan kestävässä ja käytännöllisessä HSC-laukussa. HSC-konelauku voi yhdistää toisiinsa klipsi-toiminnolla, mikä mahdollistaa useamman laukun kuljettamisen kerralla. Koneiden säilytys ja kuljettaminen muuttuu siis aiempaa helpommaksi!

Katso esitteestä, mitkä runkokoneet toimitetaan HSC-laukussa.

 

13.7.2017

Oletko ostamassa Hitachin koneita verkkokaupasta?

Nykyään sähkötyökaluja myydään useissa verkkokaupoissa, mutta kaikki niistä eivät ole luotettavia. Lisäksi markkinoilla on tuoteväärennöksiä ja akkukopioita. Jos tuotetta myydään uskomattoman edulliseen hintaan tai tarjous kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, olettamuksesi on usein täysin oikea. Älä osta tällaista tuotetta, sillä se sisältää suuria riskejä niin rahallisesti kuin turvallisuutesi kannalta.

Lue täältä ohjeet turvalliseen nettiostamiseen.

 

13.4.2017

Hitachin uudet akkuporavasarat ovat saaneet arvostetun if Design Award -palkinnon

Hitachin neljä akkuporavasaraa - DH18DBL, DH36DBL, DH18DBML ja DH36DBML - ovat voittaneet iF Design Award 2017 -palkinnon Saksassa. Tämä on jo viides perättäinen voitto, joita on tullut yhteensä 10 vuodesta 2003.

Voittoporavasaroiden 6,0 Ah akku (DH36DBL ja DH36DBML) ja hiiliharjaton moottori tarjoavat huippuluokan porausnopeuden, suorituskyvyn sekä käyttöajan. Lisäksi koneet ovat ympäristöystävällisiä pölynpoistojärjestelmän ansiosta.

if Design Award on yksi alan arvostetuimmista palkinnoista. Arvostelussa huomioidaan mm. tuotteen innovatiivisuus, käyttäjäystävällisyys sekä ympäristöystävällisyys.

Lue aiheesta lisää täältä.

 

11.4.2017

IKH on the ROAD -rekkakiertue

Hitachi on mukana IKH on the ROAD -rekkakiertueella 19.4.-16.6.2017. Tervetuloa testaamaan koneitamme sekä hyödyntämään huikeat tarjoukset, jotka ovat voimassa vain kiertuepäivänä esittelyrekasta!

Katso kiertueaikataulu ja lisätietoja täältä.

 

5.4.2017

Hitachi Konepäivät kevät-kesä 2017

Tervetuloa Konepäiville! Luvassa on hyviä tarjouksia, tuote-esittelyjä, pientä purtavaa ja myymäläkohtaista ohjelmaa.

Katso kevään paikkakunnat ja aikataulut täältä.

 

30.3.2017

Tiedoksi jälleenmyyjillemme: hyllykortit ovat saatavilla kotisivuiltamme

Nyt sinulla on mahdollisuus tulostaa tuotteidemme hyllykortteja itse. Olemme lisänneet ison osan suosituimpien tuotteidemme hyllykortteja kunkin tuotteen tuotesivulle Dokumentteja-välilehdelle.

Lisäksi hyllykortit on koottu yhteen ja samaan paikkaan Esitteet-sivun alle.

Uutena ominaisuutena on, että voit lisätä tuotekorttiin hinnan jo tietokoneella. Valittavissa on joko normaalihinta- tai tarjoushintakortti.

Mikäli tarvitset myös muovitaskuja tuotekorteille, ota yhteyttä Hitachin myyjään tai suoraan markkinointiin: [email protected] Jos et pysty tulostamaan hyllykortteja itse tai et löydä haluamiasi hyllykortteja, voimme toki vieläkin toimittaa tulostetut kortit teille postitse.

 

21.2.2017

Lähetysluetteloiden sähköinen toimittaminen

Hitachi Power Tools Finland Oy siirtyy lähetysluetteloiden sähköiseen toimittamiseen alkuvuodesta 2017. Tarkistathan tilauksen yhteydessä, että meillä on sähköpostiosoitteesi.

Lue koko tiedote.

 

17.1.2017

Hitachi Power Toolsilla on uusi omistaja

Hitachi Ltd. on aikeissa myydä noin 51 % omistamistaan ja hallinnoimistaan Hitachi Kokin osakkeista yhdysvaltalaiselle pääomasijoittajalle Kohlberg Kravis Roberts & Co:lle (KKR).

Kaupan on tarkoitus toteutua kevään 2017 aikana. Hitachi Kokin ja sen tytäryhtiöiden toiminta jatkuu ennallaan.

Lue koko tiedote.